Консультация

«УКРАЇНСЬКО-БРИТАНСЬКИЙ СОЮЗ» ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ЕФЕКТИВНІСТЬ ВІТЧИЗНЯНИХ АГРОПІДПРИЄМСТВ

Продаючи техніку для збору та транспортування врожаю, ми навчаємо своїх клієнтів, як її правильно та ефективно застосовувати. Ми продаємо бізнес-рішення, а не просто продукт — Олег Авер’янов, засновник компанії Egritech

Чи багато ви знаєте престижних бізнес-компаній, які готові надати клієнтам безкоштовні послуги? Саме так минулого року на українському ринку про себе заявив Торговий дім «Egritech».

Компанія, що пропонує ефективну техніку для збору та транспортування врожаю, виникла внаслідок потужної кооперації британської інжинірингової компанії «GARTECH GROUP» з вітчизняними виробниками.  

«Дуже часто ми чуємо помилкову думку українських аграріїв, що продукт закордонних виробників – надійнішіший та якісніший за український. Це той стереотип, з яким ми боремося регулярно і намагаємося відновити віру українців в продукт їхньої власної країни. Для цього ми, як вітчизняний виробник, що не нехтуємо досвідом іноземних експертів, залучаємо їх на наше виробництво і намагаємося повністю перейти на європейські стандарти якості, застосовуючи ті інновації, які допоможуть за рахунок нашої сільгосптехніки поліпшити продуктивність аграріїв.

Я поставив перед собою і моєю командою головну мету — надати ефективні бізнес-рішення кожному агрогосподарству, яке купує в нас техніку. А це означає, що продаючи техніку для збору та транспортування врожаю, ми ще й показуємо, як її правильно застосовувати», — Олег Авер’янов, засновник компанії Egritech

Виробники сконцентрували всю свою увагу на вирішенні проблем українських аграріїв та створенні найбільш ефективних рішень для агрогосподарств, починаючи від моменту старту збирання врожаю і до моменту його транспортування. Фахівці Торгового дому «Egritech» супроводжують своїх клієнтів у всьому: спочатку вони проводять аудит компанії, аби з’ясувати, якими були показники ефективності раніше. Далі – за допомогою власного бізнес-калькулятору розробляють для Вас потенційний план розвитку підприємства за використання певних технологій. І переходячи до практики — проводять аграріям безкоштовне навчання з експлуатації окремих одиниць техніки власного виробництва, пропонуючи як індивідуальний набір одиниць техніки, так і ту ланку роботи у полі, яка підходить саме вам.   

«Ви не керуєте погодою, але керуєте швидкістю збирання врожаю»! — Це одне з гасел компанії, яке команда «Egritech» доводить не просто на словах, а у полі. Таким чином, коли клієнт купує бункер-перевантажувач або ж автопоїзд, він отримує безкоштовну послугу – навчання з її правильної та ефективної експлуатації.

«Ми хотіли створити таку техніку, яка б виконувала багато функцій. А це – і максимально швидке збирання врожаю без пошкодження ґрунту, і зручне та надійне транспортування зернових, і збільшення ефективності агропідприємств на 30%.

Для того, щоб забезпечити ринок такою продукцією ми вклали 3 млн. євро у свої виробничі потужності» —  Олег Авер’янов, засновник компанії Egritech.

Команду фахівців Торгового дому «Egritch» очолив Олександр Строганов, який вважає, що аграрний бізнес – це один із самих порядних та найперспективніших бізнесів в Україні.

«Ми не просто робимо бізнес, але й беремо активну участь в аграрній політиці країни. До прикладу, саме ми активно підтримували і пропагували державну програму часткової компенсації вартості сільгосптехніки, учасниками якої стали з минулого року. Саме ми першими відреагували на закон про максимально допустиму вагу 40 тонн для транспортних засобів та почали виробляти максимально полегшено конструкцію наших автопоїздів та причепних конструкцій. Таким чином, ми дали змогу аграріям перевозити максимальну кількість врожаю, але при цьому не пошкоджувати дороги та не сплачувати штрафи за перевантаж. А наші бункери-перевантажувачі – це той інструмент, який тільки почав користуватися попитом на нашому ринку, але ми, стартувавши тільки рік тому, переконали вже чимало аграріїв у їхній необхідності і отримали багато замовлень вже на цей сезон» — Олександр Строганов, директор Торгового Дому «Egritech».

Таким чином, інтелектуальні надбання закордонних партнерів та потенціал української промисловості поєдналися у вигідний союз, який надає нові альтернативи аграрному ринку. Насамперед – це передові технології зі збору врожаю та збільшення продуктивності аграрних підприємств у цілому.

Спецвипуск «FARMER», 2018

Завантажити статтю